• Noc divadel 2013

    V sobotu 16. listopadu se uskuteční v ČR poprvé Noc divadel. Spolu s dalšími brněnskými divadly jsme pro vás připravili lampionový průvod pro malé i velké, který vyráží z našeho Divadelního dvora v 17:30 hod. A pro hravé dospělé a dospívající je připravena noční hra Múze na stopě. Navíc jsme pro vás uspořádali autogramiádu našich hvězd muzikálu Flashdance! V sobotu od 22 hodin ve foyeru Hudební scény. Hrací kartu si můžete stáhnout zde.

    11. 11. 2013

  • Zahajovací zkouška

    Dnes zahajuje na zkušebně režisér Petr Gazdík práci na muzikálu Mladý Frankenstein, který bude mít v lednu na Hudební scéně svoji evropskou premiéru.

    11. 11. 2013

  • Hostující soubor

    Dnes hostuje na Činoherní scéně pražský soubor z Divadla v Dlouhé s inscenací Michela de Ghelderoda Slečna Jairová. Hlavní role hororového dramatu se v režii Hany Burešové zhostí Miroslav Táborský.

    8. 11. 2013

  • Mladý Frankenstein - obsazení

    Již známe obsazení muzikálové komedie Mladý Frankenstein, kterou uvedeme v režii Petra Gazdíka v evropské premiéře již v lednu 2014! Více naleznete zde.

    5. 11. 2013

  • Vyrážíme na zájezd

    Dnes večer odjíždíme s inscenací Milana Kundery Jakub a jeho pán do Paříže, kde budeme hostovat ve čtvrtek 7. listopadu v Théatre de l'Alliance Francaise.

    5. 11. 2013

  • Zahajovací zkouška

    Dnes zahájil režisér Stano Slovák práci na komedii Dvojitá rezervace, kterou uvedeme v prosinci v hlavních rolích s Viktorem Skálou, Markétou Sedláčkovou, Petrem Štěpánem a Hanou Kováříkovou. To zas dostanou naše bránice zabrat!

    5. 11. 2013

  • Nalaďte si nás dnes v TV

    V pondělí 4. 11. ve 20:25 hod. vysílá ČT art záznam našeho politicko-satirického muzikálu Ptákoviny podle Aristofana.

    4. 11. 2013

  • Flashdance je sukcesem měsíce

    Divadelní noviny zvolily muzikál Flashdance za "sukces měsíce"! V novém čísle se můžeme v recenzi Lenky Šaldové například dočíst, že "...Perfektní řemeslnost, lehkost, s jakou se tu tančí, zpívá a pádí od situace k situaci - klobouk dolů. ... Svetlana Janotová vypadá uvolněně, jakoby spontánně hraje, fantasticky zpívá, fantasticky tančí..."

    1. 11. 2013

  • Hostující Praha

    Příští týden máme v MdB milé hosty. V pátek 8. 11. bude na Činoherní scéně hostovat pražské Divadlo v Dlouhé s inscenací vlámského dramatika Michela de Ghelderoda "Slečna Jairová", těšit se můžete např. na Miroslava Táborského, Jana Medunu, Lenku Velikou a další. Vstupenky je možné zakoupit v pokladnách MdB či zde.

    1. 11. 2013

  • V sobotu lámeme rekordy!

    V sobotu 26. října 2013 odehrajeme SEDM představení na ČTYŘ různých scénách ve TŘECH městech ve DVOU státech! To vše za JEDNO JEDINÉ divadlo, a sice Městské divadlo Brno! V Praze nás čekají dvě představení muzikálu Zorro, v Brně na Hudební scéně uvedeme odpoledne a večer Čarodějky z Eastwicku a na Činohře komedii Dokonalá svatba a v Bratislavě hostujeme s dvojákem Bídníků. Buďte při tom s námi!

    23. 10. 2013

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->