• Komedii MdB Vrátila se... ocenil autor hry

    Premiéry komedie Vrátila se jednou v noci se osobně zúčastnil autor hry, Argentinec Eduardo Rovner. Poté, co diváci odměnili výkony herců dlouhotrvajícím potleskem vstoje, řekl: "Nemohlo se mi dostat lepší odměny než vidět Vaše dnešní představení..."

    19. 4. 2008

  • Zveme Vás na setkání s autorem

    V sobotu 19.4. proběhne před slavnostní premiérou komedie Vrátila se jednou v noci beseda, na které bude společně s tvůrci inscenace přítomen autor hry Eduardo Rovner, překladatel Ivory Rodriguez a s největší pravděpodobností také velvyslanec Argentiny v ČR pan Juan Eduardo Fleming. Veřejná beseda začíná v 15.00 hodin v divadelním klubu Nekonečno.

    19. 4. 2008

  • Výstava obrazů A. Dirnerové

    Galerie Milana Zezuly v prvním patře Činoherní scény zve na vernisáž výstavy obrazů Alžběty Dirnerové. Autorka patří k nastupující malířské generaci. Studovala na vysokých školách v maliřských ateliérech Petra Kvíčaly v Brně a Daniela Balabána v Ostravě. Její práce jsou zastoupeny jak ve sbírkách Národní Galerie v Praze, tak i v prestižní soukromé sbírce současné české malby Richarda Adama ve Wannieck Gallery Brno. Začátek: 16.30 hod.

    18. 4. 2008

  • Fotogalerie nové inscenace

    Prohlédněte si fotografie z nové hry Vrátila se jednou v noci.

    16. 4. 2008

  • MdB organizuje tiskovou konferenci

    TK, tentokrát u příležitosti uvedení komedie Vrátila se jednou v noci, se koná 9. dubna od 14.30 hodin v divadelním klubu.

    9. 4. 2008

  • Koločavu představujeme ve Slovinsku

    Muzikálovou baladou Koločava prezentujeme české divadlo na festivalu ve slovinské Lublani.

    7. 4. 2008

  • Pardus a Štěpán získali Thálii

    Herci Erik Pardus a Petr Štěpán proměnili svou nominaci na Thálii ve skutečnou cenu. Na slavnostním večeru v Národním divadle byli v sobotu večer odměněni za své mimořádné herecké výkony. Pardus za ztvárnění titulní role v dramatu Smrt Pavla I., Štěpán pak za roli Darryla v muzikálu Čarodějky z Eastwicku.

    29. 3. 2008

  • S Cabaretem na turné

    29.3. začíná premiérou v Landstuhlu turné s muzikálem Cabaret po Německu a Rakousku. Představení, které nastudoval režisér Stanislav Moša s německými, rakouskými, slovinskými a samozřejmě českými herci, čeká v létě ještě hostování v Lucembursku a znovu v Německu.

    28. 3. 2008

  • Výstava v divadle

    Zveme Vás na zahájení výstavy fakulty výtvarných umění VUT v Brně. Výstava nazvaná "Papír a kniha IV." se koná v Galerii Milana Zezuly, vernisáž začíná v 16.30 hod. Uvede ji Mgr. Gina Renotiere.

    18. 3. 2008

  • Až 30% slevy hudebních nosičů

    MdB zlevnilo všechna svá CD s nahrávkami představení. Nákup za výhodné ceny zde.

    17. 3. 2008

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->