• MdB vyráží na cesty

    Dnes představíme náš horkokrevný muzikál Zorro v Kolíně. Olé!

    28. 5. 2014

  • Dětský den s Mary Poppins

    Přijďte s dětmi oslavit jejich den! V sobotu 31. května od 10:30 hodin bude Divadelní dvůr patřit těm nejmenším! Děti čeká spousta soutěží a atrakcí jako simulátor býka, trampolína či minitenis, dárečky i občerstvení, a v 11:30 přiletí na dvůr dokonce i Mary Poppins!

    27. 5. 2014

  • Biskupský dvůr

    Na dnešní tiskové konferenci v Historickém sále Moravského zemského muzea představíme naše plány pro Biskupský dvůr novinářské obci.

    26. 5. 2014

  • Divadelní svět Brno 2014 má svůj spot

    Již 5. ročník festivalu Divadelní svět Brno se blíží! Vstupenky jsou ke koupi v každém divadle, které se festivalu účastní, tedy i na našich pokladnách. Naše divadlo hostí nejen tuzemské soubory, ale i ty zahraniční - přivítáme například kazaňské divadlo a divadlo z Meiningenu. Pusťte si festivalový spot nebo se začtěte do programu a anotací!

    24. 5. 2014

  • Úspěšná premiéra

    Dnes sklidila za přítomnosti samotných autorů a význačných hostů z celé republiky světová premiéra muzikálu Don Juan zasloužené ovace. Přijďte se podívat na nejnovější český muzikál!

    17. 5. 2014

  • Rozhovor s Vašem Patejdlem

    V divadelním klubu vznikal rozhovor s jedním z autorů nejnovějšího tuzemského muzikálu Don Juan, který bude mít na naší Hudební scéně svoji premiéru již tuto sobotu! Celý rozhovor si můžete přečíst zde.

    13. 5. 2014

  • 12. 5. zahajujeme prodej předplatného do MdB!

    V pondělí 12. května zahajujeme prodej našeho Sezónního předplatného a Předplatného pro pěkné podvečery!!! Zajistěte si své sedadlo na Hudební a Činoherní scéně! V příští sezóně zhlédnou naši abonenti čtyři muzikály, čtyři činohry a jednu hudební komedii klasiků českého divadelnictví. Ale také muzikály Flashdance, Mladý Frankenstein, komedii Dvojitá rezervace a křehký příběh Podivný případ se psem. Pořiďte sobě či svým blízkým jedinečné zážitky v Městském divadle!

    6. 5. 2014

  • Benefiční Koncert pro Krtka

    Dnešní večer na Hudební scéně patřil benefičnímu Koncertu pro Krtka a hostům Roberta Jíchy. Pro onkologicky nemocné děti se podařilo získat úžasných 182.400,- Kč!

    4. 5. 2014

  • Herci MdB pokřtí velbloudě

    1. května pokřtí naši herci Aleš Slanina a Andrea Březinová velbloudí slečnu Stellu, která se narodila před dvěma měsíci v brněnské Zoo. Křest proběhne ve 13 hodin, v rámci Dne přírodních věd.

    28. 4. 2014

  • Tři divadelní miminka!

    V pátek 25. 4. se narodila hercům Johaně Gazdíkové a Radkovi Hubovi dvojčátka Ondřej a Petr a v sobotu 26. 4. prožili svoji rodičovskou premiéru Michal Isteník a Mária Lalková, kteří přivedli na svět Matěje. Blahopřejeme!

    28. 4. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->