• Koncert pro Krtka + autogramiáda

    Benefiční Koncert pro Krtka se nezadržitelně blíží! Po jeho skončení si budete na autogramiádě dokonce moci doplnit sbírku podpisů svých miláčků - Dashy, Roberta Jíchy, Aleše Slaniny, Dušana Vitázka, Svetlany Janotové, Jany Musilové a Viktórie Matušovové! Výtěžek ze vstupného jde v plné výši na pomoc onkologicky nemocným dětem! Již 4. května 2014 na Hudební scéně MdB.

    24. 4. 2014

  • Zkoušíme Noc na Karlštejně

    Dnešním dnem zahájili herci pod vedením režiséra Igora Ondříčka práci na muzikálu Noc na Karlštejně, který bude mít svoji premiéru 22. června na Biskupském dvoře pod hvězdným nebem a petropavelskými věžemi.

    24. 4. 2014

  • Předprodej vstupenek

    Vážení, v těchto dnech lze na pokladnách MdB či na našich webových stránkách zakoupit vstupenky již na červnová i červencová představení!

    23. 4. 2014

  • Zdenek Merta a jeho povídková kniha Pražská svatba

    Zdenek Merta vydal v minulých dnech svoji knihu povídek Pražská svatba. Ti z vás, kteří by měli zájem si knihu koupit, nemusí chodit do knihkupectví. V prodeji je i u našich pultů s knihami ve foyeru obou divadel.

    9. 4. 2014

  • Pozvánka na dnešní vernisáž

    Srdečně vás zveme na vernisáž výstavy Petra Pololáníka, nazvané Trpaslíci a obři, která se uskuteční dnes, tedy ve středu 9. dubna 2014 v 16:00 hodin v Galerii Milana Zezuly v 1. patře Činoherní scény MdB.

    9. 4. 2014

  • Zahajovací zkouška

    Dnes seznamuje na zkušebně režisér Petr Gazdík herce s novým muzikálem Don Juan, který uvedeme již 17. května ve světové premiéře!

    7. 4. 2014

  • Úspěšná premiéra na Hudební scéně

    Dnes večer jsme na Hudební scéně představili divákům Shakespearovu komedii Benátský kupec v hlavních rolích s Boleslavem Polívkou a Svetlanou Janotovou, v novém překladu Jiřího Joska a v režii Stanislava Moši.

    5. 4. 2014

  • Nová fotogalerie

    Již nyní můžete nahlédnout do zákulisí našeho nového představení Benátský kupec, které bude mít na Hudební scéně svoji premiéru již tuto sobotu. Prohlížejte zde.

    1. 4. 2014

  • Zorro přinesl Cenu Thálie

    Na udílení Cen Thálie za rok 2013 se tentokrát bohužel neprobojoval nikdo z našich herců, ovšem nominaci přinesly Monice Absolonové a Marku Holému (tomu dokonce i skleněnou vázu) muzikály Městského divadla Brno a režisérské vedení Petra Gazdíka v inscenacích Mary Poppins a Zorro. Blahopřejeme!

    31. 3. 2014

  • Slavnost masek hledá dobrovolníky

    JSTE FAJN, ZODPOVĚDNÍ A MÁTE RÁDI DIVADLO? PŘIJĎTE POMOCI NA SLAVNOST MASEK, která se bude konat v pátek 13. 6. 2014. Stejně jako v loňských ročnících vás chceme požádat o pomoc při pořádání brněnského karnevalu. Jednalo by se o líčení diváků, distribuci škrabošek, pomoc s cateringem a výzdobou, letos navíc i pomoc s řazením průvodů a organizací workshopů pro děti (malování škrabošek apod.), případně i doplnění maskovaných divadelních průvodů - pouze v případě potřeby. Zájemci hlaste se na: slavnostmasek@seznam.cz Napište svéjméno, věk, telefonní číslo a email.

    26. 3. 2014

Newsletter

Divadlo podporují

Oblast hledání

-->